ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κατάστημα Soutis Electrics μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Η αποστολή παραγγελιών εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ.) πραγματοποιείται δωρεάν από την υπηρεσία διανομής μας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης αποτελείται από το σύνολο των δήμων ΘεσσαλονίκηςΚορδελιού-ΕυόσμουΠαύλου ΜελάΚαλαμαριάςΝεάπολης-Συκεών και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, και τμηματικά από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης εντός οικίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εξαιρούνται παραγγελίες για συσκευές όπου ο συνολικός όγκος και το βάρος τους δεν καθιστούν δυνατή τη μεταφορά τους από τα σημεία εισόδου της πολυκατοικίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης παραλαμβάνει τη παραγγελία μπροστά από τη διεύθυνση κατοικίας στα στοιχεία χρέωσης/αποστολής της παραγγελίας ή επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς από τις σκάλες της πολυκατοικίας (10€/όροφο) ή μίσθωσης ανυψωτικού μηχανήματος (50€ ελάχιστη χρέωση) κατόπιν συνεννόησης.

Υπόλοιπο Ελλάδος

Το κόστος αποστολής παραγγελιών για το υπόλοιπο της Ελλάδος καθορίζεται από το συνεργαζόμενο με την εταιρία μας δίκτυο διανομής και περιλαμβάνει τον εκάστοτε ισχύων συντελεστή Φ.Π.Α., ενώ επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με το καθεστώς τιμολόγησης μεταφορών.

Τα έξοδα αποστολής θα εμφανιστούν στον πελάτη κατά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής της παραγγελίας στις σελίδες Καλαθιού και Ταμείου. Σημειώνεται ότι τα αναγραφόμενα κόστη αφορούν πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις νομών. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής αφορά δυσπρόσιτη περιοχή, τότε ο πελάτης ενδέχεται να επιβαρυνθεί με επιπλεόν χρεώσεις, για τις οποίες ο πελάτης θα ενημερωθεί πριν την επεξεργασία/αποστολή της παραγγελίας μέσω email ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.