Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημα Soutis Electrics μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Η αποστολή παραγγελιών εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (Π.Σ.Θ.) πραγματοποιείται δωρεάν από την υπηρεσία διανομής μας. Το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης αποτελείται από το σύνολο των δήμων ΘεσσαλονίκηςΚορδελιού-ΕυόσμουΠαύλου ΜελάΚαλαμαριάςΝεάπολης-Συκεών και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, και τμηματικά από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης εντός οικίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εξαιρούνται παραγγελίες για συσκευές όπου ο συνολικός όγκος και το βάρος τους δεν καθιστούν δυνατή τη μεταφορά τους από τα σημεία εισόδου μιας πολυκατοικίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης παραλαμβάνει τη παραγγελία μπροστά από τη διεύθυνση κατοικίας στα στοιχεία χρέωσης/αποστολής της παραγγελίας ή επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς από τις σκάλες της πολυκατοικίας (10€/όροφο/συσκευή) ή μίσθωσης ανυψωτικού μηχανήματος (50€ ελάχιστη χρέωση) κατόπιν συνεννόησης.

Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και Επτάνησα

Το κόστος αποστολής παραγγελιών για Αττική, Επτάνησα, Ήπειρο, Θεσσαλία, Θράκη, Κρήτη, Μακεδονία, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα καθορίζεται από το συνεργαζόμενο με την εταιρία μας δίκτυο διανομής και περιλαμβάνει τον εκάστοτε ισχύων συντελεστή Φ.Π.Α., ενώ επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με το καθεστώς τιμολόγησης μεταφορών. Τα έξοδα αποστολής θα εμφανιστούν στον πελάτη κατά τη συμπλήρωση της διεύθυνσης αποστολής της παραγγελίας στις σελίδες Καλαθιού και Ταμείου.

Σημειώνεται ότι τα αναγραφόμενα κόστη αφορούν πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις νομών. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής αφορά δυσπρόσιτη περιοχή, τότε ο πελάτης ενδέχεται να επιβαρυνθεί με επιπλεόν χρεώσεις, για τις οποίες ο πελάτης θα ενημερωθεί πριν την επεξεργασία/αποστολή της παραγγελίας μέσω email ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Εναλλακτικά, ο πελάτης μπορεί κατόπιν συνεννόησης να παραλάβει την παραγγελία του στο κοντινότερο αστικό κέντρο για την αποφυγή περαιτέρω κόστους.

Επιπλέον, ο πελάτης παραλαμβάνει τη παραγγελία μπροστά από τη διεύθυνση κατοικίας στα στοιχεία χρέωσης/αποστολής της παραγγελίας. Περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί τη παραλαβή της παραγγελίας εντός της οικίας του σε όροφο πολυκατοικίας υπόκεινται σε επιπλέον κόστος (α) μεταφοράς ανά όροφο και συσκευή από τις σκάλες της πολυκατοικίας ή (β) μίσθωσης ανυψωτικού μηχανήματος. Το ακριβές κόστος διαφέρει από πόλη σε πόλη και από περιοχή σε περιοχή και υπολογίζεται από το συνεργαζόμενο με την εταιρία μας δίκτυο διανομής πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Νησιά Ελλάδος

Το κόστος αποστολής παραγγελιών για τα νησιά της Ελληνικής επικράτειας εκτός των Επτανήσων και του συνόλου της Κρήτης υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να επιλέξει δίκτυο διανομής, συνεργαζόμενο ή μη, και να ενημερώσει εγκαίρως τον πελάτη. Διαφορετικά, ο πελάτης μπορεί να επίλεξει ο ίδιος μεταφορική εταιρία της αρεσκείας του.